Trouwfotografie, het belangrijkste moment vastgelegd

Mijn naam is Patrick van Emst. Ik ben ruim 15 jaar actief als Trouwfotograaf.
Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties.

Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en daarom hecht ik veel waarde aan een intakegesprek. Hierin komen wensen en ideeën naar voren en wat jullie mooi en vooral ook niet mooi vinden. Strak of juist romantisch of helemaal niet zo standaard.
Verschillende maten, kleur, zwart wit, sepia, details, speciale effecten.....

Ook bespreek ik graag de ideeën voor een geplakt album of een digitaal boek.
Bel of mail gerust geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het bekijken van mijn complete portfolio en de vele mogelijkheden. Indien gewenst kan dit ook ’s avonds of in het weekend.

Hoe gaat het verder na de boeking

Na de boeking hebben we een maand voor de bruiloft een vervolgafspraak om de definitieve planning en wensen door te nemen.
Zo bespreken we o.a. wat voor foto’s jullie in het album willen en welke bewerkingen. Na de bruiloft maak ik een mooi album, dat na 4 tot 6 weken klaar is. Bij de keuze voor een digitaal gedrukt album, krijgen jullie desgewenst een concept waarin aangeven kan worden welke foto’s veranderd of vervangen dienen te worden.
(Uiteraard is het ook mogelijk hier geen gebruik van te maken en je te laten verrassen wat betreft de foto’s.)

Trouwfotograaf Patrick van Emst is een BFN-vakfotograaf.

De keuze voor een goede fotograaf is lastig, vooral nu de digitale camera voor iedereen bereikbaar is. Een BFN-vakfotograaf onderscheidt zich van een hobbyfotograaf omdat hij hiervoor een vakopleiding heeft gevolgd. Een BFN-vakfotograaf beschikt over een gedegen vakkennis en heeft een ruime ervaring, houdt zijn vakkennis up-to-date en heeft door dagelijks te fotograferen een professionele kijk op het eindproduct.

Hierdoor onderscheidt een BFN-fotograaf zich kwalitatief en creatief van een gemiddelde fotograaf.

Door gebruik te maken van een BFN-vakfotograaf verzekeren jullie je ervan dat deze belangrijke dag op een professionele wijze wordt vastgelegd en worden teleurstellingen achteraf voorkomen.
Patrick van Emst - Beetzlaan 73 - 3762 CB Soest - T: 035-6026507 - M: 06-13741168
facebook pinterest