Digitale Luxe fotoalbums bestemd voor een prachtige huwelijksreportage

Kwaliteit telt.
De fotoalbums zijn van hoge kwaliteit, elk album krijgt de aandacht dat dit topproduct verdient. Per pagina worden de albums onderworpen aan een visuele inspectie en daarna in een handgestikte omslag bevestigd. Standaard worden alle luxe fotoalbums geleverd in een luxe box. Ook voor de hardcoverboeken zijn de beste materialen gebruikt, waardoor het omslag niet zal kromtrekken. 40 x 30 cm, openliggend, maar liefst 80 cm breed!

Uniek lay-flat systeem
Eén foto naadloos over twee pagina’s? Dat is het unieke aan ons lay-flat systeem.De pagina’s sluiten in de rug op elkaar aan, zonder storende onderbreking, hierdoor ontstaan de mooiste panoramafoto’s. De foto’s worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams briljant wit papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking.

De exclusieve omslagen van alle albums zijn handgemaakt. Er is gebruik gemaakt van de kwaliteitsmaterialen en worden geleverd in een luxe box, gevoerd met fluweel.Deze boxen beschermen uw fotoalbum en zijn stijlvol afgewerkt met een ingenieuze magneetsluiting.

Diamant en Color Diamant

Het meest gangbare model uit de collectie. Leverbaar in de meest voorkomende kleuren.
De matte uitvoering noemen wij Ruwe Diamant. De kwaliteit van deze albums worden benadrukt door de perfect doorgestikte en zichtbare stiknaden in een luxe lederlook.

Opaal 

Dit album kenmerkt zich door het passé-partout op de omslag. De Opaal is in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen.De kwaliteit van deze albums wordt benadrukt door de perfect doorgestikte en zichtbare stiknaden in een luxe lederlook. Optioneel zijn de stiknaden in kleur te bestellen.
40 x 30 cm, openliggend, maar liefst 80 cm breed!

Parel - linnen fotoalbum

 De parel is een echt pareltje en ondertussen het meest geliefde albumomslag uit het assortiment. Nieuwe materialen worden bij dit album gecombineerd met traditionele stiknaden.
Een volledig zelf op te maken albumomslag wordt geprint op een luxe linnensoort.
Het klassieke vakwerk van dit album, met stiknaden ter versteviging, mag zeker gezien worden.

 

Aluminium omslagen 

De exclusieve omslagen van alle albums van zijn handgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en de onderstaande luxe albums worden standaard geleverd in een luxe box, die gevoerd is met fluweel. Ook is het mogelijk op de omslag een foto te printen op geborsteld aluminium in een mooi passe partout. Deze boxen beschermen uw fotoalbum en zijn stijlvol afgewerkt met een magneetsluiting.

 

E-lay

E-lay is een unieke concept van handgebonden professionele passe-partout fotoalbums en geven een blijvende herinnering. Bij E-Lay is er de volledige vrijheid om een album geheel te creëren naar uw wensen, voor zowel de omslagen als de lay-out van de passe-partouts. De bladen zijn op een unieke manier gebonden met een scherpe vouwrand, zodat de bladen altijd helemaal vlak liggen. De (echte) foto’s worden verwerkt achter verschillende passe-partouts. E-lay is alleen bij de vakfotograaf verkrijgbaar.


Contact

Beetzlaan 73

3762 CB Soest

0356026507

0613741168