Reacties

Op 23 mei heeft Patrick onze bruiloft gefotografeerd. Hij was subtiel aanwezig en heeft prachtige foto’s gemaakt. Zeker tijdens de shoots op locatie nam hij er ook ruim de tijd voor. Wij kozen voor een album met canvas omslag. De foto’s op de omslag bevatten veel wit (lucht en jurk) maar zijn super uitgekomen. Het album is ook fantastisch samengesteld. De mooiste foto’s staan erin en alle belangrijke mensen zijn ruim aanwezig op de foto’s. Wij bevelen Patrick van harte aan!

Jan-Willem en Bianca


Onze trouwdag was een hele fijne ontspannen dag. Zonder een fotograaf als Patrick was onze trouwdag niet compleet geweest. Dit merkten we op de trouwdag zelf heel goed. Hij maakte op de juiste momenten de mooiste foto’s en was heel flexibel in hoe we de dag wilden indelen. Ook dacht hij goed mee om de juiste fotoshoot-locatie te vinden en het vervoer ernaartoe. Als persoon een heel relaxt en fijn persoon. We hadden 2 fotografen bezocht en Patrick was direct onze keuze. Hij dacht echt met ons mee, gaf ons zijn visie en we waren het eigenlijk altijd met hem eens. Patrick had een professionele kijk op de foto’s. Je merkt ook aan iedereen die ons trouwalbum inbladert, dat ze het allemaal een heel volledige en hele mooie weergave vinden van onze trouwdag. Ook dacht Patrick aan bedankkaartjes voor de gasten (op de trouwdag zelf nog gedrukt en meegegeven aan de gasten), ouderboekjes met trouwfoto’s voor onze ouders(de getuigen), de indeling van het trouwalbum etc. We hadden het zelf niet beter kunnen verzinnen. We kunnen niets anders dan Patrick aanbevelen voor een ieder die wil trouwen. Echt topfoto’s en een vakfotograaf. Bedankt Patrick!
Matthijs en Rozanne.


Voor onze bruiloft op zoek naar een fotograaf.

Van Emst fotografie kenden we al van een bruiloft van bekenden en toen was de relaxte manier van werken al opgevallen.De keus was dan ook niet moeilijk toen we zelf een fotograaf nodig hadden. Tijdens het gesprek of hoe en wat je wilt was al duidelijk dat er een klik was en dat het op onze trouwdag helemaal goed zou komen.Dat bleek, niets is te gek of te veel, heen en weer rijden tussen twee locaties voor foto’s, de mooiste locatie uit gezocht voor de trouwfoto’s en zelfs toen het al klaar was toch nog even die paar extra. Zo fijn. Even wachten op het fotoboek, maar... Dat is het wachten waard. Wat n pachtboek. Niet alleen bij ons maar bij alle mensen die et boek bekijken ontstaat er n vorm van emotie, niet zelden met een traantje. Patrick, superbedankt voor je professionele en relaxte samenwerking. Je weet ik hou niet zo van camera’s en op de voorgrond staan, maar door jou voelden wij ons helemaal op ons gemak.

Wanda en Arnold


”Prachtige en professionele foto’s” Een professional, goed gevoel voor detail en het juiste moment, maakt prachtige foto’s en levert een fantastisch eindproduct. En ook nog eens een aardige vent. Dat is hoe wij Patrick van Emst in het kort omschrijven. Patrick heeft op 4 juli de mooiste dag van ons leven op foto vastgelegd. En we zijn blij dat we hem daarvoor hebben gevraagd. Hij neemt vooraf goed de tijd voor je en op de dag zelf is hij altijd op de plek waar hij moet zijn, de juiste! In de kerk weet hij ook precies wanneer hij wel of niet een foto moet maken. Als fotoboek hebben we voor de e-lay gekozen. Dat kost wat meer, maar dan heb je ook echt wat. Patrick heeft een goede foto-indeling gemaakt en dit laten verwerken in een prachtig boek. Echt vakwerk!

Hillerie en Jurgen


Hoi Patrick, Wij willen jou hartelijk bedanken voor jouw fijne en professionele bijdrage op onze fantastische bruiloft op 10 augustus 2012! Wij zijn heel erg blij met het fotoboek en wij voelden ons direct op ons gemak bij jou, je denkt van te voren goed mee en op de dag zelf val je helemaal niet op en maak je spontane en ongedwongen foto’s. Ook de daggasten zijn erg enthousiast over je, ze vonden je een prettig persoon waar iedereen zich bij z’n gemak voelde en je bent erg flexibel en gedreven in je vak, je kwam zelf nog terug voor een paar extra foto’s! Wij zijn ook heel blij dat we alle foto’s op een USB bij het album hebben gekregen, echt service!
In één woord: GEWELDIG! Wij kunnen jou iedereen aanbevelen en zullen we ook zeker doen! Als wij nog eens een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij je terug! BEDANKT!


25 mei 2012: na dagenlang regen breekt een prachtige dag aan, met een stralende zon aan de hemel. Onze trouwdag!!
Al tijdens de eerste voorbereidingen ben jij aanwezig, en weet je ons tijdens het fotograferen ook nog eens op ons gemak te stellen. Een klein voorproefje op de rest van de dag! Het wordt een gezellige, relaxte, liefdevollle en warme dag waarop wij ons enorm gelukkig voelen. Al deze bijzondere momenten heb jij op een zeer mooie manier vast weten te leggen. Dit komt ook duidelijk terug in het prachtige, unieke E-lay album dat je voor ons hebt samengesteld. Alle wensen die wij, tijdens onze prettige gesprekken voorafgaand aan de trouwdag, kenbaar hebben gemaakt, zijn door jou waargemaakt. We willen je van harte bedanken voor je geweldige fotoreportage, maar ook voor jouw gezellige aanwezigheid op onze trouwdag. Het was voor ons een waardevolle toevoeging. Voor iedereen een absolute aanrader! René en Joanne


”Patrick was onze fotograaf op 12 april. Wij hebben hem ervaren als een rustige en relaxte man, wat allereerst al heel prettig is. Hij weet wat hij wil en hij gaat rustig zijn eigen gang. Hij loopt overal tussendoor, maar hij valt absoluut niet op.Het fotoboek is erg mooi en professioneel geworden. Maar daarnaast staat hij ook open voor feedback en aanpassingen.Wij zijn erg tevreden over zijn manier van werken. Hij is een betrouwbaar persoon en daarnaast weet je bij hem waar je aan toe bent, want hij komt zijn afspraken perfect na.Wij zijn heel blij met het feit dat we met hem in zee zijn gegaan. Bedankt voor alles Patrick!”


Wij zijn 27 mei getrouwd! Een stralende dag die helemaal is geworden zoals wij dat hadden gewenst. Door Patrick is hier op zijn eigen ongedwongen wijze een hele mooie rapportage van gemaakt. Het album met prachtige natuurlijke foto’s bekijken wij met veel plezier en brengt de dag weer tastbaar dichtbij! Patrick, heel hartelijk bedankt voor de prachtige rapportage en de zeer plezierige wijze waarop deze tot stand is gekomen.
Met vriendelijke groet, Paula en Johan.


Op 7 april zijn wij getrouwd. Het was een hele mooie dag vol liefde, geluk en mooie momenten. Patrick heeft al deze momenten met zijn fototoestel weten vast te leggen. Bij het foto’s maken heeft hij leuke, grappige en originele ideeën. Het album geeft een compleet beeld van de hele dag. Door veel variatie is geen enkele pagina hetzelfde. Iedereen die het album heeft gezien was erg enthousiast. Mijn schoonzus was zelfs jaloers! Wij hebben een mooie herinnering aan onze huwelijksdag. Partick, je bent top!


Wat is het een gave om via een boek met foto’s de hele dag te kunnen herbelevenen de hedendaagse dingen vergeet.
Patrick is hierin een meester.Het is een schitterend album geworden vol geluk, plezier, traantjes, fijne momenten en details.

Dat Patrick er de gehele dag is bij geweest is ons totaal niet opgevallen,vooraf denk hij mee en op de dag doet hij zijn ding.Als u twijfelt kom maar langs dan leggen we u het album voor. Patrick Bedankt,en mocht er nog eens een reden zijn, we doen beroep op je.


Op 8 mei heb je tijdens onze bruiloft een geweldige bruidsreportage gemaakt.De foto’s zijn erg mooi geworden.Ieder voor ons belangrijk moment heb je goed vast weten te leggen.Ook de snelheid waarin je ons trouwalbum hebt geleverd was buitengewoon! We kijken er nog vaak naar en krijgen geregeld positieve reacties op ons trouwalbum. Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!
Rikkert en Thea


Op een ongedwongen en gezellige manier de trouwfoto’s laten maken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is wat we wilden en ook bij jou hebben gekregen. Onze dag heb je op voortreffelijke wijze op de gevoelige plaat vast weten te leggen. Je weet op een leuke manier van de locatie gebruik te maken, maar ook de foto’s op digitale wijze tot een mooi geheel te verwerken.
Wat wij heel erg op prijs hebben gesteld, is dat je op de belangrijke momenten de juiste foto’s weet te maken zonder vervelend ”in het zicht” te lopen. We zullen je zeker aanbevelen bij onze kennissen en willen je hartelijk danken.
Rosa en Jeroen


Op 23 april zijn wij getrouwd. Het was een fantastische dag en deze kunnen wij nog iedere dag herbeleven door het prachtige album. Wij hebben gekozen voor een digitaal album, wat een absolute aanrader is.Patrick heeft bij ons van 9.00 tot 18.00 foto’s gemaakt. Hij was dus de hele dag aanwezig, maar hier heb ik niets van gemerkt. Toch zijn de foto’s die dag gemaakt en ik sta er echt op ! Ik kan alleen maar zeggen: Fijne fotograaf, super mooie foto’s, een spetterend album met leuke bewerking van foto’s en grappige verrassingen!! Dankjewel Patrick, hoewel ongemerkt, dat je bij deze dag aanwezig was en dat je hem voor zo mooi hebt vastgelegd!!
Hartelijke groeten, Johan en Esther


Op een schitterende dag, geweldige locatie en allebei stralend van geluk. Heel bijzonder, zowel qua ceremonie als qua omstandigheden. Werkelijk alles verliep zoals het had moeten zijn, inclusief de afspraken, betrokkenheid en medewerking van de fotograaf op onze dag. En niet in de laatste plaats: het resultaat mag er zijn! Kwalitatief erg goed, wij zijn er enorm blij mee. Daarbij zijn alle vooraf gemaakte afspraken nagekomen, sterker nog.....we beschikken uiteindelijk over meer dan we vooraf hadden verwacht.
Patrick, heel erg bedankt en we wensen je heel veel succes verder!
Edwin en Danielle


2 mei  gaven wij elkaar het JA-woord in Zeist en Patrick heeft onze trouwreportage gemaakt.Patrick heeft een prachtig boek gemaakt met hele originele en fantastische foto’s.Hij heeft er veel werk van gemaakt, leuke vormgeving!Ons boek is helemaal naar onze wens en we huren Patrick zeker weer in als we nog eens een fotograaf nodig hebben!Ons boek was al na een paar weken klaar zodat we fijn na konden genieten van onze mooiste dag!Bedankt!!
Job & Sanne


Hoi Patrick,
Hierlangs willen wij jou graag heel hartelijk bedanken voor jouw vakkundige en toegewijde fotoreportage welke jij hebt gemaakt van onze trouwdag op 22 mei jl.! Wij zijn enorm blij met het resultaat en vonden jou bovendien een erg plezierig persoon om mee samen te werken. Alle aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een topfotograaf, met oog voor detail en tegen een redelijk tarief, kunnen wij Patrick van harte aanbevelen. Mochten er mensen zijn die onze ervaringen persoonlijk willen vernemen dan kunnen zij via Patrick met ons in contact treden.

Hartelijke groeten, Emmarie & Hugo


In een woord: SUPER!!!!!
Net als de ambtenaar zo goed wist te verwoorden wie wij zijn, wat wij voor elkaar voelen, wat we samen hebben; heb jij in de foto’s weten vast te leggen wat we samen hebben, hoe happy we waren (zijn) en wat voor een geweldige dag het was!
Enorm bedankt!
Groeten Karel en Burney


Beste Patrick,
7 September was voor ons een hele speciale dag. Dankzij jou hebben we hier nu een prachtige, blijvende herinnering aan! We zijn helemaal in onze nopjes met het trouwalbum dat jij hebt gemaakt. De foto’s die je hiervoor hebt uitgekozen zijn allemaal even mooi en bijzonder. De voorbereiding met het intakegesprek waarin we onze wensen kenbaar hebben gemaakt, hebben we als bijzonder prettig ervaren. Ook op de dag zelf liep alles gesmeerd en heb je mede door je ontspannen aanpak het maken van de foto’s als een leuk onderdeel van de dag gemaakt.
Heel erg bedankt voor alles!
Groetjes Erwin en Nancy


24 april was voor ons een onvergetelijke dag vol humor, emotie, geluk en liefde. Patrick heeft onze dag vast gelegd in een prachtige foto reportage. Nog dagelijks kijken wij terug naar deze belangrijke dag en komt het gevoel van geluk weer helemaal terug. Patrick was de hele dag ’onzichtbaar’ aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen met uiteindelijk een mooi trouw album als resultaat.
Over 5 jaar doen wij deze dag wellicht nog eens dunnetjes over en dan is Patrick zeker weer van de partij.
Patrick, bedankt voor al je inzet!!!
Groetjes, Patrick en Marica van der Schrier


Beste Patrick
De foto’s zijn prachtig en we krijgen alleen maar positieve reacties. Heel erg bedankt voor je snelle en goede service!
Groeten, Stephan en Elisa


Hoi Patrick,
We willen je bedanken voor de prachtige fotoreportage die je voor ons gemaakt hebt.
9 september was voor ons een fantastische dag en dat heb jij geweldig voor ons vastgelegd!
Het is fijn als je wensen op een goede manier worden vertaald in foto’s en een album. We hebben zo een ontzettend mooi aandenken.
Ook als persoon vonden we je erg prettig!

Heel erg Bedankt, Wouter & Manon


Hoi Patrick,
Inmiddels is het trouwboek de hele familie doorgegaan en de reacties zijn ontieglijk positief.Het zijn ontzettend mooie foto’s geworden waar zowel oog is voor de klassieke details als de kwinkslagen.Wij kijken zelf ook terug op een erg prettige samenwerking: tijdens de voorbereidingsgesprekken hielp je ons duidelijk te krijgen wat onze wensen waren, die tijdens onze trouwdag ingewilligd zijn!Aan de dag zelf hebben we erg goede herinneringen: hoewel je er de hele dag was (en zelfs bereid om ’s avonds apart langs te komen voor het aansnijden van de bruidstaart), kunnen we ons niet meer herinneren wat je die dag aanhad: teken dat je niet opviel en afleidde. Ook de meer persoonlijke momenten heb je weten te vangen zonder ze te verstoren.
Patrick, nogmaals bedankt! Wij zijn blij met het zowel het proces als het snelle resultaat.

Groeten, Richard en Christi


Hoi Patrick,
We wilden nog even zeggen dat we het album zo onwijs mooi vinden. Elke keer als we bezig zijn met het album of de foto’s (op DVD) dan worden we ontzettend blij, dat gevoel van die dag komt dan echt terug. Familie en vrienden vinden het album ook prachtig, zo is er een perfecte balans tussen gewoon, zwart/wit en bewerkt. Helemaal top!! en super bedankt.
Peter en Mirrthe


Wij willen je nogmaals bedanken voor het mooie fotoboek. Het boek is precies zo geworden als we gehoopt hadden en het ziet er gewoon prachtig uit. Ook de omgang met jou vonden we erg prettig. Je luisterde goed naar onze wensen en had leuke ideeën. Ook anderen vinden het boek schitterend.
Een mooie herinnering aan een geslaagde dag.

groeten, Danny en Sabrina

Contact

Beetzlaan 73

3762 CB Soest

0356026507

0613741168